You may also like:
Formulas and Notes Graphing Calculator Equation Calculator Algebra Calculator

Questions and Answers




1.Solve for x: \displaystyle 2 x^{2} - 1 = 3
Answer: \displaystyle 1.41421 or \displaystyle -1.41421

2.Solve for x: \displaystyle 2 x^{2} - 2 x - 2 = -1
Answer: \displaystyle 1.36602 or \displaystyle -0.366025

3.Solve for x: \displaystyle 2 x^{2} - x - 3 = -1
Answer: \displaystyle 1.28078 or \displaystyle -0.780776

4.Solve for x: \displaystyle - 2 x^{2} - x = -4
Answer: \displaystyle -1.68614 or \displaystyle 1.18614

5.Solve for x: \displaystyle - x^{2} + 3 x + 1 = -1
Answer: \displaystyle -0.561553 or \displaystyle 3.56155

6.Solve for x: \displaystyle - x^{2} + 5 = -4
Answer: \displaystyle -3 or \displaystyle 3

7.Solve for x: \displaystyle x^{2} + 4 x - 1 = -3
Answer: \displaystyle -0.585786 or \displaystyle -3.41421

8.Solve for x: \displaystyle 2 x^{2} - 5 x - 2 = 2
Answer: \displaystyle 3.13746 or \displaystyle -0.637459

9.Solve for x: \displaystyle 2 x^{2} - 3 x + 5 = 4
Answer: \displaystyle 1 or \displaystyle \frac{1}{2}

10.Solve for x: \displaystyle - 2 x^{2} + 3 = -4
Answer: \displaystyle -1.87083 or \displaystyle 1.87083



Formulas and Notes Graphing Calculator Equation Calculator Algebra Calculator
google play badge